058 5853 730 info@smartcamels.nl

Gamification & Serious events

Serious impact maken!

Impact maken met een serious event’

Samen organiseren we jouw evenement met impact. Spraakmakend en Verrassend voor de bezoeker en perfect passend bij jouw organisatie. Altijd met het doel van jouw evenement in het achterhoofd en door ons goed Geregeld.

Je wilt informatie overbrengen, bezoekers bewust maken van een belangrijke (organisatie)verandering en hen aanzetten om tot actie over te gaan. Gamification en serious gaming kan een goede vorm zijn om dit voor elkaar te krijgen. Fouten maken en experimenteren is belangrijk tijdens het leren, maar kan soms risicovol zijn in een werkomgeving. Op onze evenementen bieden we een veilige leeromgeving waarin deelnemers fouten kunnen maken en kunnen experimenteren zonder negatieve gevolgen. Onze innovatieve methodes vergroten de betrokkenheid en motivatie van deelnemers, waardoor jouw boodschap effectief wordt overgebracht.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Neem dan gerust contact met ons op!

Ontwerpgericht organiseren

Met onze slimme en creatieve mensen ontwerpen en ontwikkelen we het evenement samen. We willen de behoeften van jou én de deelnemers begrijpen en zullen dan creatieve oplossingen gaan genereren. We beginnen met duidelijke doelen: wat wil je bereiken, zoals bewustwording of gedragsverandering?

We gebruiken gamification en serious gaming om betrokkenheid te verhogen en jouw boodschap krachtig over te brengen. Jouw publiek betrekken we actief door interactieve sessies en inspirerende sprekers met boeiende verhalen. Dit versterken we met visuele en digitale ondersteuning, zoals video’s en interactieve displays. We faciliteren netwerkmogelijkheden voor kennisuitwisseling en het opbouwen van relaties. Door middel van monitoring en evaluaties meten we de impact en verzamelen we waardevolle feedback. We kiezen altijd voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid om een positieve indruk achter te laten.

Samen zorgen we ervoor dat jouw evenement niet alleen memorabel is, maar ook daadwerkelijk verandering teweegbrengt.

De meetbaarheid van serious events

Het evenement is een interventie om impact mee te maken. Om de impact van het evenement en de groei van de deelnemers inzichtelijk te maken kunnen we grondig onderzoek uitvoeren. De economische-, ecologische- en sociale impact van het evenement of de impact op deelnemers op het gebied van talentontwikkeling, gedrag of kennis.
Na afloop evalueren we de resultaten om de effectiviteit te waarborgen en waardevolle inzichten te verkrijgen voor toekomstige evenementen of interventies.

Samenwerking

Serious Event is een samenwerking tussen Smart Camels en JGM serious eXperiences.

Hier vind je meer informatie over JGM serious eXperiences.

 

Ook jouw event

verrassend • menselijk • geregeld?

Bel naar 058 – 585 37 30 of laat je terugbellen door een van onze experts!

We maken graag vrijblijvend kennis om te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Neem contact met
ons op!

Telefoon: 058 5853 730
Email: info@smartcamels.nl
Adres: Zwettestraat 29-05
8912 AV Leeuwarden

» Routebeschrijving