058 5853 730 info@smartcamels.nl

Over ons

Wij zijn
Smart Camels!

Een creatief en gedreven team!

We zijn creatief en vindingrijk, streven naar verrassende oplossingen die de verwachtingen overtreffen en het doel van de opdrachtgever centraal stellen. We werken graag samen met de opdrachtgever, waarin we de verantwoordelijkheid delen en streven naar een gezamenlijk succesvol resultaat.

Onze empathische en gastvrije benadering zorgt voor een mensgerichte omgeving waarin alle betrokkenen zich gewaardeerd voelen. Wij geloven dat er op deze manier succesvolle evenementen tot stand komen.

Foto: Ronnie Zeemering

Verrassend geregeld

Smart Camels regelt wat een opdrachtgever wil. Dat betekent niet dat het een ‘jij vraagt, wij draaien’ kwestie is. Smart Camels gaat voor verrassende en creatieve oplossingen, waar een opdrachtgever zelf nog nooit aan heeft gedacht. Daarbij verliest Smart Camels het doel van de opdrachtgever en het specifieke evenement nooit uit het oog. Deadlines zijn heilig en Smart Camels maakt vindingrijke oplossingen, passend bij de organisatie van de opdrachtgever. Met geregeld bedoelen we ook écht geregeld. Met de jarenlange ervaring van Smart Camels, weet het wat er nodig is. Een opdrachtgever hoeft zich geen zorgen te maken of het wel goed komt. Smart Camels wil alles wel oppakken en regelen en streeft daarbij naar excellentie. Daarmee vormen zich vindingrijke, verrassende en doelgerichte oplossingen die opdrachtgever de zekerheid geven dat het evenement straks verrassend én goed van A tot Z geregeld is.

Menselijk betrokken

Smart Camels is menselijk én enorm betrokken. Met een gastvrije en mensgerichte houding brengen ze opdrachtgevers –binnen menselijke grenzen- graag verder. Met dit wederzijdse respect tussen alle betrokkenen realiseren ze mooie producties. Tijdens het voorbereiden en organiseren zorgt Smart Camels ervoor dat mensen met elkaar verbonden worden en dat alle betrokken partijen zich gezien voelen. Zo ontstaat een gevoel van eigenaarschap bij alle betrokkenen van het evenement.
Op deze manier realiseert Smart Camels draagvlak voor het succes van evenementen bij alle betrokken partijen.

Foto: Ronnie Zeemering
.

Samen verantwoordelijk

Bij het organiseren van evenementen, versterken opdrachtgever en Smart Camels elkaar. Op inhoud, maar ook op vorm. Het beste resultaat realiseer je volgens Smart Camels wanneer beide zich verantwoordelijk voelen en investeren in de samenwerking. Smart Camels pakt het stokje nooit helemaal over, we werken samen voor het beste resultaat. Tegelijkertijd voelt Smart Camels zich meer verantwoordelijk voor events dan mensen misschien zouden verwachten.
Ziet Smart Camels iets wat anders zou moeten? Dan neemt ze die verantwoordelijkheid en kijkt ze, in open communicatie met de opdrachtgever, vanuit expertise naar de beste oplossing. Opdrachtgevers mogen van Smart Camels verwachten dat zij die verantwoordelijkheid ook nemen.

Laten we kennismaken!

Ons team

Wij hebben er zin in!

Sterre Klaver

Organisatie Camel
sterre@smartcamels.nl

Haise Bosma

Verbindende Camel
haise@smartcamels.nl

Joël Bosma

Logistieke Camel
joel@smartcamels.nl

Esra Kamstra

Kantoor Camel
esra@smartcamels.nl

Mark Miedema

Productie Camel
mark@smartcamels.nl

Ires van der Wal

Uitmuntende stage Camel
ires@smartcamels.nl

Sikke Rottiné

Design Camel
sikke@smartcamels.nl

Anton van der Kooij

BedrijfsCamel
anton@smartcamels.nl

Mats Dekker

ICT & Ai Camel
mats@smartcamels.nl

Bernd-Jan Hilhorst

Creatieve Camel
bernd-jan@smartcamels.nl

We doen het graag samen!

Twijfel je nog of je een creatief organisatiebureau nodig hebt?

Dat snappen we. Het is niet zomaar iets om de organisatie van een evenement (deels) uit handen te geven. We gaan daarom graag vrijblijvend met je in gesprek. We nemen dan jouw wensen en ideeën door en leggen tot in detail uit wat wij voor je kunnen doen.

Neem contact met
ons op!

Telefoon: 058 5853 730
Email: info@smartcamels.nl
Adres: Zwettestraat 29-05
8912 AV Leeuwarden

» Routebeschrijving