058 5853 730 info@smartcamels.nl

Onze manier

om van jouw evenement
een succes te maken!

Onze manier

1. De eerste ontmoeting

Menselijk’ begint bij elkaar persoonlijk leren kennen. Dit doen we door met jou in gesprek te gaan en actief te luisteren en duidelijk inzicht te krijgen in jouw doelstellingen en verwachtingen van het event.

2. Concept & offerte

Aan de hand van jouw verhaal gaan we aan de slag met een verrassend concept dat aansluit bij jouw wensen. Dit eerste voorstel lichten we toe in een tweede gesprek. 
Na het voorstel optimaliseren we, indien nodig, ons concept en zullen je vervolgens een voorstel doen waar je volledig achter staat. We kunnen niet wachten om alles te gaan regelen!

3. Organisatie

We maken de vertaalslag van concept naar het regelwerk, met een duidelijke planning. Op welk vlak wil je ontzorgd worden en welk deel wil je graag zelf oppakken? Een fijne samenwerking begint met een heldere verdeling van taken.

4. Koffie?

Wij regelen het wel! Maar uiteraard houden we je graag op de hoogte, zodat we gedurende het proces op één lijn blijven zitten. Bakkie doen?

5. De uitvoering

Tijdens de voorbereiding, opbouw en uitvoering nemen wij de regie in handen, en heb jij tijd om jouw gasten te ontvangen. Volledig ontzorgt op de gebieden waar jij dat wil.

6. Evaluatie

Een zorgvuldige evaluatie met vragen zoals: Hoe heb je het ervaren? Hoe kwam de doelgroep terug van het event? Hebben we ons doel bereikt? Hoe gaat onze volgende stap eruit zien?

We doen het graag samen!

Twijfel je nog of je een creatief organisatiebureau nodig hebt?

Dat snappen we. Het is niet zomaar iets om de organisatie van een evenement (deels) uit handen te geven. We gaan daarom graag vrijblijvend met je in gesprek. We nemen dan jouw wensen en ideeën door en leggen tot in detail uit wat wij voor je kunnen doen.

Neem contact met
ons op!

Telefoon: 058 5853 730
Email: info@smartcamels.nl
Adres: Zwettestraat 29-05
8912 AV Leeuwarden

» Routebeschrijving