058 5853 730 info@smartcamels.nl

Personeels-
bijeenkomsten

zijn niet saai

 

Wij maken er met jou een feestje van!

Je zit op een harde stoel en zakt een beetje onderuit. In je hoofd maak je alvast een boodschappenlijstje voor vanavond, terwijl je de directeur van de organisatie hoort spreken. Je zakt nog net niet weg, terwijl zijn stem steeds verder weg klinkt. Aardappelen. Die was je vergeten.

Mensen die afdwalen tijdens een langdradige personeelsbijeenkomst, dat wil je niet. Gelukkig ziet jouw personeelsbijeenkomst er heel anders uit! Het evenement dat jij – samen met ons – organiseert, spreekt mensen aan en voelt als een feestje. Verrassend, menselijk én goed geregeld.

Laten we kennismaken!

Kijk maar eens naar Hellema

Hellema (bekend van de biscuits, bars en bites) had de uitdaging om in 45 minuten 500 medewerkers volledig bij te praten over de huidige stand van zaken én de toekomstvisie van het bedrijf. Op een aansprekende manier, die past bij de organisatie.
 

En dat is gelukt!

Het proces

Elk proces is anders en toch zit er vaak een rode draad in.

1. Brainstormsessie met het projectteam

We startten bij Hellema met een brainstormsessie, om dieper in te gaan op de wensen en behoeften van de organisatie. Want mooie evenementen maken we samen.
Hierbij keken we naar: wat zijn de doelstellingen, de doelgroep en wat is de bedrijfscultuur?

2. Het concept

Als je alle informatie uit de brainstormsessie combineert met onze expertise, dan krijg je: een nieuw concept! Hellema’s Túnfeest. Een festivalconcept dat de bijeenkomst transformeerde tot een fijne ervaring.
Niks saaie bijeenkomst, wij gingen voor een verrassend festival.

3. Planning en organisatie

Yes! Het concept werd goedgekeurd door Hellema. Tijd voor de gedetailleerde planning, met aandacht voor zelfs de kleinste details. Van de technische audiovisuele eisen voor de fabriekshal, tot een pad met ‘wist-je-dat-jes’ en de volledige creatie van het festivalterrein.

We stelden een duidelijk tijdschema op en deelden in goed overleg de taken op: welke aspecten zou Hellema voor haar rekening nemen en welke zouden wij organiseren? Deze samenwerking zorgde voor een vloeiend proces waarbij elk detail werd gecheckt en gedekt.

4. Hellema’s Túnfeest

Tijdens de opbouw en uitvoering kregen én hadden we de leiding, waardoor het team van Hellema zich volledig kon richten op hun gasten. Dit ontzorgde hen op cruciale vlakken en resulteerde in een soepele uitvoering van het evenement.

5. De evaluatie

Geen evenement zonder evaluatie. Wat ging er goed, wat kon er beter? Dit gesprek gaf aan beide kanten waardevolle inzichten waar we direct wat aan hadden.
We kijken samen terug op een mooie samenwerking!

Binnenkort een personeelsbijeenkomst
of ander evenement?

Ga ook voor goed geregeld!

Bel ons gerust, we staan je graag te woord.

Neem contact met
ons op!

Telefoon: 058 5853 730
Email: info@smartcamels.nl
Adres: Zwettestraat 29-05
8912 AV Leeuwarden

» Routebeschrijving