058 5853 730 info@smartcamels.nl

VACATURE – All Round Technicus

Maandagochtend 9.00 uur…

de week doorspreken met het hele team, onder het genot van een bak koffie. Een groot project deze week en wat losse verhuur. Van de losse verhuur heb je alle informatie, want het verwerken en plannen van deze aanvraag heb jij opgepakt. De eerste die deze maandag mag worden opgebouwd, is een kleine audio set met scherm bij een van onze vaste opdrachtgevers. Onze logistiek medewerker Joël heeft het klaargezet en aan jou de eer om dit setje weg te brengen en op te bouwen. Een leuk en gezellig praatje met de opdrachtgever, een korte toelichting als dat nodig is en ready to go!

Je komt terug en je collega Esra heeft de lunch al klaar staan op tafel, lunchtijd! Is het al donderdag? Snackdag?

Even achter de computer kruipen, een nieuwe e-mail met een last minute aanvraag voor een kleine bijeenkomst met audio, video en een beetje sfeerlicht. Kort overleggen met de rest, maar uiteraard: dit gaan wij fixen! Even een belletje, offerte maken, terugkoppeling naar de opdrachtgever en yes: weer iemand blij gemaakt met onze service.
“Jongens? Kan iemand me een handje helpen?” klinkt er vanuit de loods. Uiteraard sta jij direct op om Joël even te helpen met het laden van een 82” scherm.

16:00 uur, morgenavond moet er een setje gebroken worden, dan wordt het wat later. Vandaag dus wat eerder naar huis en morgen weer een nieuwe dag.

Wie zijn wij?

Smart Camels is een creatief organisatiebureau met een eigen ‘inhouse’ productie tak.
Event organisatie, design en productie is waar ons hart sneller van gaat kloppen!

Wat we doen is het bedenken, organiseren, communiceren, promoten, produceren, regisseren en realiseren van evenementen, bijeenkomsten en promotionele acties in de breedste zin des woords. Wij vinden het leuk om vorm te geven aan inhoudelijke boodschappen van onze opdrachtgevers en deze zo goed mogelijk te vertalen naar een passende beleving.

Je kunt denken aan openingen, (jubileum) feesten, bedrijfsevenementen, zakelijke presentaties, bijeenkomsten, congressen en meer…Online en offline. Wij bewegen ons op de corporate event markt, onze opdrachtgevers komen veelal uit de sectoren overheid, onderwijs en zorg.

 

Wat bieden wij?

  • Een leuke en uitdagende functie;
  • Mooie opdrachtgevers en veelzijdige projecten;
  • Een baan voor 32 uur per week; met jaarcontract, goed salaris en pensioenregeling.
  • Flexibele werktijden, jij bepaalt zelf je werkschema
  • Een gezellig team! Veel plezier, en een boel te lachen.
  • Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd!

 

Download

Download hier de vacature mocht je dat handig vinden.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer!

Ook voor vragen info@smartcamels.nl / 058 5853 730

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer!

Ook voor vragen info@smartcamels.nl / 058 5853 730