058 5853 730 info@smartcamels.nl
Smart Camels zoekt nieuw talent

Allround AV Technicus

Je had het nooit verwacht, maar je hebt vaak in het weekend alweer zin om naar je werk te gaan. Dat komt door de toffe evenementen waar je aan werkt en door het team waarmee je dat doet. Het gaat door je hoofd als je op maandagochtend onder het genot van een kopje koffie de week met het team bespreekt. “Veel succes met het event jongens!” hoor je Haise na de weekstart zeggen. Eventmanager Sterre vult aan: “Alles staat klaar en we kunnen gelijk aan de slag!”

Fijn. Je zet je lege koffiekopje op het aanrecht, controleert nog even of je alles hebt en stapt in de auto. Na aankomst bij de hogeschool maak je samen met Sterre een praatje met de opdrachtgever. Het wordt nog even spannend want bij zo’n groot evenement moet je altijd extra scherp zijn. Je geeft een korte toelichting over de technische aspecten aan de techneuten die met je mee zijn en bent ready to go! Je bent eerder al samen met Sterre op locatiebezoek geweest en hebt precies uitgedacht hoe het komt te staan. Je hebt de complete planbon van begin tot eind gemaakt en logistiek manager Joël heeft de boel klaargezet. Alles volledig in huisstijl van het event.

Vandaag zijn er 4 sprekers die gebruikmaken van een headset, zo’n 300 gasten, verschillende 86inch schermen op statief en het podium zelf is 8×2. Uiteraard mogen de catchbox en de afkijkschermen niet ontbreken. Op naar een mooi event!

Wie zoeken wij?

 • Een allround technicus die weet wat er nodig is en overzicht kan bewaren. Je kijkt niet alleen technisch maar ook naar het totaalplaatje van het evenement. Daarvoor werk je veel samen met het hele team, met name met de eventmanager.
 • Een fijne collega die houdt van afwisseling. Een evenement loopt altijd anders dan gedacht. Jij denkt daarbij in oplossingen én de wensen van de klant.
 • Iemand die een technische aanvraag om kan toveren in een volledige planbon in Rentman (waar precies opstaat wat technisch nodig is).
 • Een collega met ervaring in het vakgebied. Twijfel je? We vinden werkervaring belangrijker dan opleiding.
 • Een open collega die net als wij graag verbinding zoekt en enthousiasme voor het vak heeft.

Wat krijg je van ons?

 • Een werkweek van 40 uur. Liever 32 uur? Dat is bespreekbaar.
 • Een bruto salaris van tussen de €2400 en €3200, afhankelijk van ervaring, op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een open en informeel team. We brengen elkaar graag verder.
 • Je werkt op locatie en op kantoor. Wordt het de ene dag door een event wat later? Dan ga je een andere dag natuurlijk wat eerder naar huis.
 • Een pensioenregeling en reiskostenvergoeding van € 0,21 per km.
 • Donderdag snackdag! (Wie zegt dat de borrel op vrijdagmiddag moet zijn? 😉)

Is deze vacature jou op het lijf geschreven?

Solliciteer dan voor 16 – 01 – 2024 door je cv en motivatie te sturen naar info@smartcamels.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Sterre en Anton. Je krijgt binnen een aantal dagen bericht dat je sollicitatie goed is binnengekomen.

We maken graag zoveel mogelijk persoonlijk kennis. In de week van 22 januari starten we daarom met de eerste sollicitatiegesprekken. Word je niet uitgenodigd? Dan laten we dit ook zo snel mogelijk weten.

We kijken ernaar uit!

Liever eerst nog wat extra informatie?

Bel naar 058 – 58 53 730 en vraag naar Sterre Klaver of Anton van der Kooij. Zij vertellen je graag meer. Vraag hen ook gerust of je eens een kijkje mag komen nemen. Vinden we alleen maar leuk!

CONTACT

Telefoon: 058 5853 730
Email: info@smartcamels.nl
Adres: Zwettestraat 29-03,
8912 AV Leeuwarden

» Routebeschrijving

Kunnen wij je helpen?

Bel of mail ons gerust, we staan je graag te woord.

♥Linda